Kwaliteit

De werkzaamheden van Schildersbedrijf ‘t Gooi worden secuur uitgevoerd, natuurlijk met gebruik van de juiste producten.

Om ervoor te kunnen zorgen dat u tevreden blijft met het resultaat spenderen wij extra tijd aan uw opdracht. Wij beginnen altijd met ervoor te zorgen dat er niets vies of beschadigd wordt door onze werkzaamheden. Daarna zullen we eerst de te schilderen oppervlakten schoonmaken indien nodig. Sauswerk doen wij altijd 2x, dit doen wij aan de binnen- en buitenkant. Bij muren of plafonds die nog niet gesausd zijn beginnen wij met voorlijmen, nadat het voorlijmen is gebeurd kunnen wij pas sausen. Met houtwerk doen wij het volgende: schuren, 2 á 3x grondverven, plamuren, kitten en 1x aflakken. Bij ernstige schade branden wij de verf af. Als alle werkzaamheden gedaan zijn laten wij het natuurlijk ook weer netjes achter, zodat u geen extra werk eraan heeft.

De bovenstaande punten worden op zorgvuldige wijze uitgevoerd. Afhankelijk van de klus is het mogelijk dat de wijze waarop iets aangepast wordt. Zo kan Schildersbedrijf ’t Gooi het gewenste resultaat bieden voor iedere klus!

Houtrot is helaas ook iets dat regelmatig voorkomt en kunnen we niet altijd zien bij het maken van een offerte. Bij ontdekking van houtrot geven wij dit altijd aan u door, wij bespreken de oplossingen met u. U maakt dus zelf de keuze om het houtrot te laten vervangen of te laten herstellen. Is het niet te herstellen? Dan geven wij dat natuurlijk ook door aan u. Bij vervanging van houtrot hoeft u niet speciaal een ander bedrijf in te schakelen en te wachten tot deze tijd voor u vrijmaakt. Wij hebben veel ervaring met het herstellen en/of vervangen van houtrot en kunnen dit direct voor u uitvoeren. Wij zullen u het juiste advies op maat geven en u heeft geen last van wachttijden op een ander bedrijf door het extra werk.

Naast schilderwerk kunt ook bij ons terecht voor andere werkzaamheden in de bouw zoals onder andere; behangen, stucwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, vloeren, elektra of isolatie. Hiermee maken wij het u een stuk makkelijker en voordeliger en hoeft u dus niet met verschillende bedrijven in zee te gaan. Ook voor de extra werkzaamheden gebruiken wij altijd kwaliteitsmaterialen en ervaren ambachtslieden om zo de kwaliteit van onze werkzaamheden te kunnen garanderen. Mochten er andere bouwwerkzaamheden zijn die hier niet genoemd worden kunt u ook gerust contact met ons opnemen om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.